Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού - τηλ. 2102526491 2130402624   

Tρόποι Πληρωμής

Οι πληρωμές των παραγγελιών γίνονται με τους εξής τρόπους:

1) Αντικαταβολή:

• Δωρεάν αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα στην πόρτα σου για αγορές άνω των 100 ευρώ.

• Αντικαταβολή 2,00 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 100 ευρώ

2) Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα:

• Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς pay center της Viva Wallet

3) Τραπεζική κατάθεση:

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή με e-banking στους λογαριασμούς:

EUROBANK IBAN: GR20 0260 0500 0003 9020 0682 378

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR74 0172 0450 0050 4508 4899 293

Δικαιούχος : Βαλεντίνη Κουβλάκη

4) PayPal

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της paypal, ανακατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας πληρωμών, όπου θα ολοκληρώσετε την πληρωμή. Στη συνέχεια επιστρέφετε στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπου επιβεβαιώνεται η πληρωμή σας και ολοκληρώνεται η παραγγελία σας.

*Κατά την κατάθεση, είναι απαραίτητο στην "αιτιολογία καταθέτη" να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμο σας καθώς επίσης και ο αριθμός της παραγγελίας σας.

5) Με πληρωμή στο κατάστημά μας (Ανδρέα Παπανδρέου 60, Χαλάνδρι, Αθήνα – Τ.Κ. 15232).

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 30% από το συνολικό ποσό μιας παραγγελίας. Οι περιπτώσεις αυτές είναι οι εξής:

● Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει είδη που χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία ή ειδική κοπή ή στολισμό ή είναι ειδικά κατά παραγγελία είδη. Τέτοια προϊόντα είναι τα εξής: Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Πακέτα Βάπτισης και Σετ στολισμένα (κουτιά, λαμπάδες, σετ λαδικών, μαρτυρικά, βιβλία ευχών κλπ.), Βαπτιστικά Ρούχα, Παπούτσια και Λαδόπανα, Τυπωμένα Κουτιά, Τυπωμένες Κορδέλες, Ειδικά Πανιά ή Πουγκιά για μπομπονιέρες, στέφανα γάμου και μπουτονιέρες, Σετ Γάμου στολισμένα (καράφες, δίσκοι, ποτήρια) και διάφορα άλλα είδη που χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία ή στολισμό.

● Όταν η παραγγελία σας υπερβαίνει γενικώς τα 100 ευρώ, ανεξάρτητα από τα είδη που περιέχει.

● Οι καταθέσεις των προκαταβολών γίνονται στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην τράπεζα Eurobank και στην τράπεζα Πειραιώς. Κατά την κατάθεση της προκαταβολής ζητήστε οπωσδήποτε από τον υπάλληλο της τράπεζας να γράψει στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία που κάνατε.

Μετά την κατάθεσή σας, για να προχωρήσει η παραγγελία σας, πρέπει να μας στείλετε οπωσδήποτε το αποδεικτικό πληρωμής και έτσι η παραγγελία σας θα προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα. Το καταθετήριο της τράπεζας έχει την ισχύ απόδειξης είσπραξης για τα χρήματα που εισέπραξε η εταιρία μας από εσάς και για τον λόγο αυτό πρέπει να το φυλάξετε μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας. Η εξόφληση της παραγγελίας πρέπει να γίνει το αργότερο μια ημέρα ΠΡΙΝ την προκαθορισμένη ημερομηνία αποστολής της, από το κατάστημά μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι πληρωμές των παραγγελιών από την Κύπρο και όλες τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του εξωτερικού γίνονται μόνο με προεξόφληση στoυς παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Για μεταφορές χρημάτων από άλλες Τράπεζες: Τυχόν τραπεζικά έξοδα (προμήθειες κλπ) επιβαρύνουν τον αποστολέα των χρημάτων. Για να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω e-banking άλλης τράπεζας εκτός της Eurobank, χρειάζεται να επιλέξετε το πεδίο “Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών – ένδειξη (OUR)”.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στα πεδία “Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής” ή “Αιτιολογία (για τον δικαιούχο)” στο ebanking ή στο καταθετήριο. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ακόμα πιο γρήγορα και σωστότερα η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας.

Τράπεζα Eurobank: IBAN: GR20 0260 0500 0003 9020 0682 378

SWIFT CODE: ERBKGRAA

Δικαιούχος: Βαλεντίνη Κουβλάκη

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR74 0172 0450 0050 4508 4899 293

SWIFT CODE: PIRBGRAA

Δικαιούχος: Βαλεντίνη Κουβλάκη 

Μετά την κατάθεσή σας, για να προχωρήσει η παραγγελία σας, πρέπει να μας στείλετε οπωσδήποτε το αποδεικτικό πληρωμής και έτσι η παραγγελία σας θα προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα.